Ooglaseren zonder ‘flapje’, als 1e in Nederland bij International Vision Centers

25/02/2014

Nu ook in Nederland: de revolutionaire ReLEx SMILE ooglaserbehandeling
Na in 2005 als eerste de Femto Second Lasik methode te hebben geïntroduceerd in Nederland, heeft International Vision Centers wederom een primeur op het gebied van ooglaseren: ReLEx SMILE. Sinds het begin van dit jaar zijn de specialisten van International Vision Centers, dr. Bozkurt Sener en drs. Otto Wolter, al volop bezig met het behandelen van patiënten volgens deze revolutionaire methode van Zeiss.

Ooglaseren zonder ‘flapje’: sneller, preciezer en praktisch pijnloos
Met de ReLEx SMILE hoeft er géén flapje meer gemaakt te worden. Het stukje weefsel dat door de laser gecreëerd wordt, heeft met deze methode exact de afmeting en de vorm van de desbetreffende refractie-afwijking. Dit zorgt voor een snellere genezing, minder risico op infecties, meer precisie, een kortere behandeltijd en beduidend minder napijn.

De snelle wereldwijde opmars van ReLEx SMILE
Internationaal wordt de ReLEx SMILE behandeling sinds 2011 uitgevoerd. Op dit moment zijn er ruim 80.000 mensen behandeld met deze methode, van wie er 50.000 werden behandeld in 2013. Dit geeft aan dat deze nieuwste ooglaserbehandeling wereldwijd zeer snel terrein wint.