International Vision Centers inmiddels 1,5 jaar ervaring met ReLEx SMILE

01/06/2015

Sinds januari 2014 past International Vision Centers op grote schaal de ReLEx SMILE methode toe in Nederland. Daarmee is International Vision Centers de grondlegger van de nieuwste en veiligste ooglaserbehandeling in Nederland. De artsen hebben samen inmiddels meer dan 1.000 ogen behandeld en zijn daarmee uitgegroeid tot een zeer deskundig team.

De incisie die gemaakt wordt om de lenticule te verwijderen is inmiddels nog maar 2 millimeter groot. De lenticule is een lensvormig deeltje, oftewel een overbodig stukje weefsel dat uit het hoornvlies wordt gehaald om de breking van het licht in het oog te veranderen. Daarmee wordt de refractieafwijking verholpen en zijn de bril of contactlenzen overbodig.

De ReLEx SMILE is inmiddels zelfs mogelijk voor belangstellenden met een refractieafwijking vanaf -0.75 dioptrie. In eerste instantie begon de kliniek vanaf -3 dioptrie met een incisie van 3 tot 4 millimeter. Momenteel passen de oogartsen een incisie van 2 millimeter toe, waardoor de behandeling nog minder invasief is ten opzichte van de beginfase. Hiermee kan International Vision Centers zich met trots de specialist op het gebied van ReLEx SMILE in Nederland noemen.

Kom gerust eens bij ons langs voor een vooronderzoek op geschiktheid of bel:

Amsterdam: (020) 44 22 666
Rotterdam: (010) 30 70 460
Nijmegen: (024) 344 72 48

Ga naar betreffende klinieken:

Worldeye, Nijmegen Worldeye, Amsterdam