International Vision Centers behaalt ISO 9001:2015 certificaat.

14/10/2016

International Vision Centers behaalt ISO 9001:2015 certificaat. Afgelopen jaar zijn onze medewerkers druk bezig geweest met het implementeren van het kwaliteitssysteem ISO 9001. Dit is perfect verlopen en met trots kunnen wij melden dat wij het kwaliteitskeurmerk ISO 9001 hebben behaald.

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitssystemen. De ISO-normen stellen hoge eisen om aan het waarborgen van de kwaliteit van de organisatie en de dienstverlening te voldoen. Kwaliteit, informatieveiligheid en privacy hebben al jarenlang aandacht in de organisaties en worden met dit certificaat nog eens extra onderstreept.

International Vision Centers heeft het ISO 9001 certificaat behaald naar aanleiding van een externe audit en is sinds augustus 2016 in bezit van dit certificaat.

De externe auditor heeft documentatie van International Vision Centers doorgelezen en beoordeeld, gesprekken gevoerd met medewerkers en rondgekeken in de organisatie.  Hiermee is geconstateerd dat International Vision Centers het kwaliteitsmanagementsysteem volgens de ISO 9001 norm heeft ingericht. Het certificaat is een erkenning voor de prestaties die de organisatie dagelijks neerzet.

Ga naar betreffende klinieken:

Worldeye, Nijmegen Worldeye, Amsterdam