International Vision Centers wordt Worldeye

14/07/2017

In 10 jaar tijd hebben wij ruim 12.000 mensen bij International Vision Centers (IVC) behandeld middels een ooglasercorrectie of lensimplantaten. Dit betekent wakker worden met direct scherp zicht, zwemmen zonder lenzen kwijt te raken en lezen zonder bril. De reviews van onze klanten maken ons trots!

International Vision Centers gaat vanaf nu verder onder de naam Worldeye (Dünyagöz). Deze overname gaat ervoor zorgen dat wij naast refractiechirurgie (ooglaserbehandelingen en lensimplantatie) ook reguliere oogzorg gaan aanbieden.

Worldeye is met 25 klinieken één van de grootste kliniekgroepen voor alle type oogheelkundige behandelingen ter wereld. Wij hebben de deuren geopend aan de nieuwste vestiging aan De Boelelaan 1065. Dit is nog geen 5 minuten lopen vanaf station Amsterdam Zuid en naast de metrohalte VU (tramlijn 5 en metro 51). De vestiging Nijmegen blijft op dezelfde locatie bestaan en gaat verder onder de naam ‘Worldeye’.

Door de bundeling van onze krachten, geloven wij behandelingen nog meer op maat te kunnen aanbieden. Straks kan iedereen bij Worldeye terecht voor refractiechirurgie volgens de nieuwste technieken, voor staaroperaties, ooglidcorrecties, behandelingen van maculadegeneratie, maar ook preventiezorg: hoe kan ik er voor zorgen gezonder ouder te worden zonder lichamelijke klachten en kan ik ziektes voorkomen? De openingstijden zullen verruimd worden, waardoor u nog eenvoudiger terecht kunt voor afspraken.

Wie iets te vieren heeft trakteert!
Om dit te vieren, kunt u tijdelijk profiteren van de ReLEx SMILE ooglaserbehandeling, van EUR 3.600 voor EUR 3.295! Interesse? Maak dan snel een afspraak via www.worldeye.nl. We kijken uit naar een gezamenlijke toekomst! 

Worldeye Amsterdam
De Boelelaan 1065
1082 SB Amsterdam
T: 085 – 029 00 11
info@worldeye.nl

Worldeye Nijmegen
Wijchenseweg 112 A
6538 SX Nijmegen
T: 024 – 344 72 48
info@worldeye.nl 

Ga naar betreffende klinieken:

Worldeye, Nijmegen Worldeye, Amsterdam