Rijnzicht Oogkliniek en Oogkliniek De Horsten zijn verhuisd!

07/08/2017

Rijnzicht Oogkliniek en Oogkliniek De Horsten zijn in de tweede week van juli verhuisd naar een prachtig nieuw pand aan de Wassenaarse Rijksstraatweg.
Eersteklas oogzorg op een nieuwe locatie.
(persbericht Wassenaarse krant – juli)
Verhuizing Rijnzicht Oogkliniek - Oogkliniek De Horsten - Wassenaar

Beide klinieken, die al jaren met elkaar verbonden zijn, hebben in de wijde regio een zeer goede naam opgebouwd als het gaat om oogzorg. Twee markante panden worden achtergelaten. Eén in de Oegstgeester De Kempenaerstraat, de ander in Wassenaar. “Oogkliniek de Horsten was gevestigd in een oud koetshuis. Op de plek waar ooit een stoeterij was, was het heerlijk werken. Het is jammer om dit honderd jaar oude onderkomen te verlaten, maar de behoefte aan extra ruimte was dringend. Gelukkig heeft dezelfde architect ook geholpen om van ons nieuwe pand een prachtige plek te maken,” vertelt oogarts Hester van Nouhuijs.

Hoge scores

Al meer dan twaalf jaar loopt Rijnzicht Oogkliniek voorop in het zoeken naar verbetering van technieken, het verhogen van de veiligheid en het vergroten van het comfort van hun cliënten bij ooglaserbehandelingen en het plaatsen van lensimplantaten. “Deze focus op deskundigheid, veiligheid en klantgerichtheid heeft zijn vruchten afgeworpen. We scoren keer op keer zeer hoog in de klanttevredenheidsonderzoeken. In het landelijk onderzoek van afgelopen maand behaalden we zelfs een 8,6. Dat is beduidend hoger dan elders in het land. Bovendien blijkt dat de patiënten onze kliniek zeer vaak aanbevelen bij anderen.”

Een andere mooie opsteker: Oogkliniek De Horsten, dat voornamelijk verzekerde oogzorg en verzekerde operaties uitvoert, werd onlangs als beste beoordeeld in de ‘Elsevier Beste Klinieken Test 2017’.

Nòg betere begeleiding

Vanaf deze maand zijn alle voorzieningen onder één dak te vinden aan de Rijksstraatweg 324 in Wassenaar. Tegenover De Bosrand: eenvoudig te bereiken en met voldoende parkeerplek rond het gebouw. Van Nouhuijs is erg blij met de verhuizing. “Nu onze activiteiten op één locatie samenkomen, kunnen we onze patiënten nòg beter begeleiden. Ook het operatiecomplex uit Voorschoten verhuist mee. Of het nu gaat om een ooglaserbehandeling, een lensimplantaat of algemene oogheelkunde zoals staaroperaties, we houden vast aan de zeer hoge kwaliteit van behandelen en het persoonlijke contact met de patiënten die de zorg voor hun ogen aan ons toevertrouwen.”

Tevreden patiënten over de kliniek: “De nazorg en controle van de deskundige artsen is erg goed. De medische zorg en de deskundigheid waren voor mij een vereiste om met een gerust hart mijn ogen te laten laseren”. “Er is van balie tot arts goed onderling overleg; als patiënt word je van begin tot eind goed begeleid.”

Welkom

Regelmatig zijn er zowel bij Rijnzicht Oogkliniek als bij Oogkliniek De Horsten open avonden om belangstellenden te informeren. Deze worden op de website aangekondigd.