Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

101% tevreden na Lasik bij VisionClinics Amsterdam

Door Mayan van Norren op 15 augustus 2007
Maandag 13-8-07 was het zover, ik zou mijn ogen laten laseren bij Vision Clinics door dr. P. van Asdonk in Amsterdam.
Na er een hele maand tegenop gezien te hebben zat ik misselijk in de auto van de zenuwen. Ik had de mogelijkheid om Lasik te kiezen omdat mijn ogen er geschikt voor waren. Een familielid had Lasek laten doen bij Eye-Q-Vision in Amstelveen en die heeft me toch gejammerd van de pijn en liters wijn erdoorheen gejaagd en de oogdruppels voelden als zand in zijn ogen aan. Dat wilde ik dus niet!

Het kost je wel wat geld 2518 E om precies te zijn (inclusief korting Achmea) maar dan heb je ook wat. Dat is ook inclusief medicatie en vooronderzoek.

Bij aankomst op de behandeldag ging ik bijna door het dak van de zenuwen , maar we werden alweer vriendelijk ontvangen. Het maakt niet uit of je een middenmoot bent of niet ze zijn en blijven aardig. Ik ging zitten in de wachtkamer en kreeg een plastic bakje met 1 Diazepam en een Diclofenac plus wat water. Nadat ik dat had ingenomen moest ik nog wat wachten, en daarna werd ik door een medewerkster opgehaald voor uitleg.

Na de uitleg over de na-medicatie en het druppel pakket met zonnebril en slaapbril. kreeg ik nog druppels voor verdoving en moest circa een kwartier wachten.

Na dat kwartier kwam de oogarts dr. van Asdonk me ophalen. Eerst naar een pre-op kamertje daar krijg je plastic hoesjes voor je schoenen en hoofd. Zenuwen heb je dan niet meer want die diazepam maakt je heel relaxt, en mijn ogen werden nog een paar keer bedruppeld en bekeken en werden mijn ogen aangestipt.
De oogarts was zo vriendelijk om te vragen of het mijn 1ste ´´operatie ´´was. Daarna mocht ik de behandelkamer in en plaatsnemen op een soort bed met 2 lichtjes bij het hoofdstuk die lijken op slakkenogen. Toen ik eenmaal goed lag kreeg ik afplakdoek op m´n wimpers en werd het ooggebied gedesinfecteerd.
De ooglidverwijders waren het enige vervelende maar de oogarts deed dat heel vakkundig en snel.Daarna werden weer druppels toegediend en de oogring zorgde voor druk zodat ik even niks zag. In die zwarte niks-zien-tijd werd meteen het flapje gemaakt. Handig. Daarna werd het flapje opgelift en weer werd er gedruppeld, daarna keek ik in een lichtje met daarom heen een groene/rode projectie .
De gehele procedure gaf de arts, Van Asdonk aan of het goed ging en wat hij deed. De laser daar merkte ik helemaal niks van, alleen misschien een vieze brandlucht. Er werd weer gespoeld en het flapje werd netjes teruggeplaatst en platgestreken en weer gespoeld. Heel netjes. Het rechteroog werd bedekt en zo verging het zelfde met het linkeroog. Na afloop werd er nog gekeken naar het resultaat en de arts zag een stofje en nam nog de tijd om dat alsnog in de
op-kamer te verwijderen.
Wat een service!

Het is minder vervelend dan een kies laten trekken bij de kaakchirurg, wel iets riskanter natuurlijk. Als het nog eens moest zou ik dat zeker laten doen, ik ga er vanuit dat dat niet hoeft.
Alleen nog na-controles.

De medewerksters krijgen een 9 de arts een 10 en
de algehele behandeling een 9,5. het bedrag...een 8
De gehele behandeling duurde volgens mij 25 min.
Maar liever dat iemand de tijd neemt dan haastwerk.

Mijn oogsterkte was -3.75 en links -3.35.
Nu zie ik als een havik en dit verhaal schrijf ik alleen omdat ik supertevreden ben.
Iedereen maakt eigen overwegingen maar Vision Clinics raad ik iedereen van harte aan. Als je het geld ervoor hebt gewoon doen.