5 sterren

Door Jan Meekma op 2 augustus 2014

Met alle plezier wil ik een review geven op de ooglaserbehandeling in het algemeen, en vooral in het bijzonder de wijze waarop Vision Ooglaseren dit heeft uitgevoerd.

Jaren lenzen resulteerden uiteindelijk in een reactie van mijn ogen, waardoor ik de lenzen niet meer kon verdragen.
Daarna enkele jaren weer een bril op, hetgeen mij zo ergerde in situaties als regen en "van kou naar warmte", maar bovenal tijdens het sporten. De beslissing was snel gemaakt.
Via internet enkele klinieken vergeleken, maar daarbij stak vooral Vision Ooglaseren er bovenuit door én de modernste technieken (vooral het maken van het flapje in het oog met de laser en als gevolg daarvan de uiterst snelle herstelperiode was voor mij een belangrijk pluspunt in de overweging) én daarnaast een enorme scherpe prijsstelling t.o.v. de concurrentie.
De operatie zelf is het noemen niet eens waard: in een pufje en een zucht is het al weer achter de rug. Gewoon gaan liggen en ontspannen, een paar minuutjes voor rechts, een paar minuutjes voor links en "klaar is kees".

Ik ben zeer tevreden, dat ik de behandeling heb gedaan, maar vooral, dat ik het bij déze kliniek heb gedaan. Tijdens het voorgesprek ben ik uitvoerig begeleid en over de diverse mogelijkheden voorgelicht. Op basis daarvan heb ik gekozen voor een Personalised Treatment en Monovisie, zodat de vastgestelde verschillen per oog aangepast worden en ik daarnaast geen leesbril nodig heb. Enkele jaren geleden had ik al eens bij een kliniek in mijn eigen woonplaats een voorgesprek gevoerd en daarbij is met geen woord gesproken over deze mogelijkheden.

En dan nu het resultaat: dankzij de behandeling zie ik op afstand haarscherp, met een zicht van 100 - 120 % !!!, wat ik, zolang ik mij kan herinneren, nog nooit heb gehad.
Daarnaast kan ik vanwege de Monovisie-behandeling ook prima lezen, terwijl ik anders een leesbril nodig zou zijn.

Ik ben superblij en daarom wil ik iedereen even persoonlijk bedanken voor mijn 2 nieuwe ogen.
Hierbij wil ik Caroline bedanken voor haar vakkundige voorlichting, Zaira voor de scherpe metingen, Lindsey voor de prettige afhandeling van alle zaken eromheen, zoals financiën en afspraken en Lisa voor de ontspannen voorbereiding vooraf aan de operatie. En, last but not least, Dr. Martinez, die de operatie op voortreffelijke wijze heeft uitgevoerd met zo"n geweldig resultaat, daarbij weer geassisteerd door Caroline en Zaira.
Geweldig geholpen, ook bij de nacontroles, vrijwel direkt zonder wachttijden.

Al met al een lang verhaal geworden, maar kan me niets schelen: want het resultaat is beter geworden dan ik ooit had durven verwachten!!!

P.S.: Ik begrijp niet zo goed wat mensen bedoelen wanneer ze aangeven, dat het lopende band werk is en dat ze meer persoonlijke aandacht willen, enz. Waarschijnlijk ligt dit vooral aan hoe je er zelf in staat. Ben je onzeker en moet je 10 keer vooraf & achteraf gerustgesteld worden, dan kan ik mij iets voorstellen, maar dan moet je de oorzaak toch echt bij jezelf zoeken. Met 1 operatie per dag kan geen enkele kliniek overleven. Voor mij was het precies goed, adequate informatie om de keus te maken en vervolgens een vlotte & vakkundige behandeling.
Daarom 5 sterren. En van harte aanbevolen!