Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Aan ieder die nog twijfelt: Ga d'r voor

Door Ruud Sas op 26 oktober 2010

Ik speelde al langer met het idee om m"n ogen te laten laseren maar het kwam er pas van toen iemand in mijn omgeving vertelde dat haar dochter het had laten doen en er zeer tevreden over was.

Diezelfde week nog wat onderzoek gepleegd op internet naar hoe en wat en welke methodes er zijn en wat dat dan moet kosten en dergelijke.

Binnen een week na prettig en informatief contact met Mevr. Kievitsbosch van International Vision Centers eigenlijk al besloten, ook vanwege de prijs, voor deze club te gaan.
Eerst een onderzoekje gehad waarbij men controleert of je ogen geschikt zijn voor behandeling (en gelukkig waren ze dat) en daarna gelijk een afspraak gemaakt voor de behandeling in Amsterdam. Alles binnen 2 of 3 weken tijd geregeld.

De behandeling in Amsterdam zelf was wel een beetje eng want onbekend maar de chirurg en de mensen daar straalden allemaal zoveel vertrouwen uit dus ik had er eigenlijk gelijk een goed gevoel bij.
Heb wel de femto-second lasik met wavefront gedaan want "t zijn toch je ogen.

De operatie zelf is niet noemenswaardig prettig maar het duurt maar zo kort dat je niet eens de tijd hebt om je er eens goed aan te irriteren.

Na de opereratie sta je binnen 5 minuten ook weer buiten.
Maar goed ook want eerlijk is eerlijk, daarna zie je de eerste 4 uur ook geen steek meer ;-).
Het gevoel dat je dan in je ogen hebt is onbeschrijflijk (let op: het is absoluut géén pijn maar meer een soort gekmakende jeuk) maar gaat voorbij. Het is ook minder als je je ogen goed dichtknijpt.

Als dat gevoel weg is na een paar uur merk je gelijk al het verschil en dan weet je gelijk dat je de juiste beslissing hebt genomen. Fantastisch gewoon om zonder bril of lenzen weer normaal te kunnen zien. Ik heb nog weken het gevoel gehad dat ik iets vergat als ik naar bed ging "s avonds. Vroeger was dat dus de bril afzetten of de lenzen uit doen en dan toch nog heel eventjes slecht zien...

De controles naderhand verlopen snel en prettig.
Mijn ogen zijn nu na ruim 3 maanden 100 en 125% dus mijn ogen zijn nu eigenlijk bovengemiddeld goed. Kans op vermindering hiervan is door de gebruikte methode bovendien nagenoeg uitgesloten.

Ik ben zó blij dat ik dit gedaan heb en heb er geen moment spijt van gehad.

Aan ieder die nog twijfelt: Ga d"r voor want het is voor deze professionals routine zoals een APK keuring voor je auto.
Je leeft maar 1 keer en hoe minder hulpmiddelen je daarbij nodig hebt des te beter het is...
Ik raad het in ieder geval al bril- en lenzendragers in mijn directe omgeving aan !


niet langer wachten! NU DOEN !