Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Al met al gewoon doen

Door maartje op 9 februari 2010

In aug 2008 ben ik voor het eerst gelaserd in Amstelveen eye q vision, aan beide ogen , de lasikbehandeling.

Ik had min 5 en min 7. Ik had van te voren een verzekering genomen voor evt herbehandeling. Hier ben ik blij mee want vorig jaar okt 2009 is opnieuw mijn ene oog gelaserd en morgen wordt de andere nog gelaserd.

Het resultaat is in het begin dus wat tegen gevallen, maar dit kan natuurlijk gebeuren. Ik ben toch blij met dat ik het gedaan heb, al moet ik morgen nog een keer. Het uiteindelijke resultaat moet dus nog komen, 1 oog is in elk geval goed.

De kliniek is ook aan te raden, vriendelijk personeel , alleen moet je rekening houden met lange wachttijden. Al met al gewoon doen