Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Alleen maar lof voor International Vision Centers!

Door Ingrid Gerrits op 1 december 2009

Gisteren ben ik voor mijn laatste controle naar Nijmegen geweest.

Vorig jaar november heb ik de lasik behandeling gehad en ben zo tevreden over hoe het gegaan is en natuurlijk de resultaat.

Ik kreeg gisteren wederom te horen dat mijn zicht niet alleen goed was maar het was uitstekend (was na 1 jaar zelfs iets beter geworden)!! Natuurlijk weet ik dat zelf ook, ik kon de aller kleinste lettertjes lezen!!

Na het laseren vorig jaar heb ik inderdaad ongeveer 3 uurtjes last gehad van branderige ogen, maar de volgende ochtend kon ik zo naar Amsterdam rijden (waar de ingreep gedaan wordt) zonder bril natuurlijk, heerlijk!!!

Alleen maar lof voor International Vision Centers!!!
Richard, bedankt voor de goede nazorg!