Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Als je je lenzen niet meer verdragen, ga er dan voor.

Door Karin Lange op 4 augustus 2009

Begin juni heb ik me laten laseren bij Vision Clinics in Utrecht. Ik had de Intralase, Femtosecond behandeling.

Had ik het maar eerder laten doen! Nu, bijna 2 maanden later, zie ik fantastisch scherp. Wel heb ik mijn leesbril juist weer meer nodig, maar ja, dat neem ik op de koop toe.

Ik ben 50 jaar, draag al sinds mijn 7e jaar een bril en vanaf mijn 15e kreeg ik de eerste harde contactlenzen. Ik had ook astigmatisme. Pas sinds ongeveer 10 jaar geleden begon ik met zachte lenzen, was geen supersucces, vooral die voor het oog met astigmatisme zat vaak niet fijn. Als mijn oog dan wat droog werd, zat hij vastgeplakt, dus onduidelijk zicht. De laatste paar jaar kon ik de lenzen niet goed meer verdragen, oogontstekingen, afstoten van de lenzen, heb ik weer ongeveer een half jaar met bril gelopen, en dat met bijna -7..... leuke jampotglaasjes, of hele dure dunnere glazen.

Ik heb goed rondgekeken, nog getwijfeld over Turkije, maar toch besloten voor Vision Clinics. Dat kwam me door de publiciteit toch erg goed voor. Ik heb ook op deze site goed alles gelezen.

Ik was super nerveus voor de behandeling. Ook de files hielpen niet mee, van Heerlen uit naar Utrecht, een lange reis, en ja...ietsje te laat aangekomen...stress!!!

Maar de behandeling viel inderdaad mee, rechteroog was zo klaar, dus ik dacht, nou dat gaat geweldig zeg! Linkeroog vond ik het plaatsen van de ring (denk ik) niet fijn, echt een raar gevoel, ik voelde een lichte paniek opkomen. Maar dat was snel weer weg.

Met de druppels weer naar huis. Tijdens de rit naar huis om het halve uur stoppen om te druppelen, dat deed mijn man, terwijl juist hij doodsbang is voor alles wat met ogen te maken heeft! Lief!

Thuis ben ik gaan liggen, wat uurtjes gerust. Het deed eigenlijk geen pijn, maar irriteerde wel en prikte.

De volgende dag werd het zicht al veel beter. Wonderlijk na zoveel jaren!! Ik had 1 dag ineens bij het wakker worden minder goed zicht, wazig. Toen kon ik direct terecht bij Vision Clinics Den Bosch. Er was geen reden voor te vinden, in de loop van de dag trok het weer bij.

In september moet ik voor 3 maanden controle, als het zo blijft gaan als nu zal alles goed zijn! Ik heb alleen wel veel last van droge ogen, maar ook dat wordt hoop ik minder.

Kortom, voor mij geldt dat als je je lenzen niet meer verdragen kan, er voor kunt gaan!!