Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Als (para) Medicus kan ik vertellen dat Inter-Vision zo Ok! is

Door Peter Vrehen op 24 september 2007

Met grote tevredenheid en voldoening schrijf ik deze referentie over mijn ervaring met InterVision Ooglasercorrecties.

Na kritisch speuren en vergelijken kwam InterVision bovenaan de lijst van mijn zus te staan, die reeds de lang bestaande wens koesterde om haar ogen te laten laseren. Via haar inspanningen kwam ik in contact met InterVision.

Allereerst was ik erg blij bij mijn eerste kennismaking met Johan Bergen (Johan), optometrist bij InterVision, dat hij ’n lang bestaand misverstand ontzenuwde. Namelijk dat ogen na het 40e levensjaar nauwelijks meer gelaserd kunnen worden. Dit bleek veeleer afhankelijk te zijn van o.a. het soort oogafwijking en de conditie van het hoornvlies.

Toen ik vervolgens het eerste uitgebreide vooronderzoek onderging, werd het vakmanschap van Johan mij op een aantal punten direct duidelijk: zijn uitstekende meetapparatuur, zijn uitgebreide uitleg van de meetresultaten met bijbehorende prognose en zijn vriendelijke, klantgerichte benadering.

Kort gezegd: nog nooit waren mijn ogen zó nauwkeurig gecontroleerd, niet bij oogartsen, noch bij opticiëns. Diverse registraties en lidmaatschappen van Johan, onderstrepen het professionele karakter van InterVision.

Na de bevestiging dat mijn ogen probleemloos in aanmerking kwamen voor een IntraLase laserbehandeling (zie website) heb ik de knoop direct doorgehakt. Hierbij waren tevens de persoonlijke begeleiding van Johan en het All-In-One Pakket van InterVision van doorslaggevend belang.

Dit laatste houdt in dat vooronderzoek, reis+verblijf, behandeling in Istanbul, Turkije en nazorg in één pakket worden aangeboden. Organisatorisch erg praktisch allemaal.

Voor mij persoonlijk was de hele afwikkeling van het programma een voorspelbare invulling van mijn verwachtingen, waarbij Johan duidelijk de regie strak in handen had. Ruim van tevoren inchecken op Schiphol, transfers, uitstekend hotel, voldoende nachtrust etc. etc.

De laserbehandeling vond de dag na aankomst plaats in een kliniek in Istanbul, Turkije en werd uitgevoerd door een zeer gerenommeerd oogchirurg, dr. A.N. Ofluoglu. Er werd een duidelijk protocol gevolgd van formaliteiten en een laatste controle door dr. Ofluoglu, een vriendelijke, innemende man.

De hygiënische condities verdienen een extra vermelding. De kleding voor arts, assistenten en patiënt: plastic ‘sokken’ om de schoenen, lange operatieschorten, hoofd- en mondkapjes, een schone, steriele behandelruimte én de nieuwste behandelapparatuur.

De aanwezigheid van Johan in de behandelruimte en zijn uitleg met tussenpozen hebben menigeen gerust gesteld.

Gedurende ons hele verblijf heeft Johan regelmatig het belang van gebruik van oogdruppels, rust, zonnebril benadrukt. De kracht ligt in de herhaling.

De volgende dag vond de nacontrole plaats door dr. Ofluoglu op de poli Oogheelkunde van het Universitair Ziekenhuis van Istanbul. Bij deze meting werd iedere patiënt op reële wijze verteld wat het resultaat en de prognose waren.

Het resultaat blijft voor mij verbluffend, al verwacht je niet anders. Zonder lenzen of bril (-4.75 beiderzijds) op grote afstand nummerborden lezen of ’s ochtends vanuit het raam van de hotelkamer de blaadjes aan de bomen zien. Een wonder van technologisch ingrijpen in de natuur. Uiteraard heeft de natuur nog een marge nodig voor het laatste stukje autocorrectie. Het tijdsbestek dat hiervoor staat kan individueel verschillen.

Het verblijf in Istanbul was een welkome afwisseling voor ontspanning. Bezoek aan highlights, uit eten met de groep en lekker shoppen.

Eenmaal terug in Nederland (woensdag) volgde enkele dagen later reeds een nacontrole bij InterVision in Amsterdam. Over All-In gesproken! De vinger alweer direct aan de pols.

Mijn complimenten over de kwaliteiten van Johan als ‘regisseur’: zakelijk, stipt, communicatief sterk, geduldig, vol humor, vriendelijk en bovenal een vakman!

Hij heeft mij letterlijk en figuurlijk “de ogen geopend” en ik zal dan ook niet nalaten InterVision aan te bevelen aan eenieder die voornemens is zijn/haar ogen in de toekomst te laten laseren.

Note:

Vanuit mijn achtergrond als paramedicus heb ik bij het schrijven van deze referentie getracht mijn observaties en ervaringen zo objectief mogelijk weer te geven.