Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Angst om nog drogere ogen te krijgen dan ik al had

Door M. Keeris op 26 mei 2016
Vorig jaar mei de Relex Smile behandeling ondergaan bij International Vision Centers (IVC).

Ik heb gekozen voor deze kliniek wegens de gratis voorlichtingavond waarbij veel informatie en vragen behandeld werden en de goede Reviews.

Ik ben alvorens het laseren goed geïnformeerd over het hoe en wat en heb altijd een prettig gevoel gehad bij het gastvrije en open contact.

De dag van het laseren zijn mijn zenuwen snel weggezakt wegens de ontspannen sfeer in de (kleine) kliniek in Amsterdam en de geleidelijke manier waarop alle vooronderzoeken plaatsvonden.

Tijdens het laseren absoluut geen pijn gevoeld, slechts wat druk toen het wat langer duurde bij 1 oog om het lenticuul te verwijderen. Ik werd erg op mijn gemak gesteld Door 1 persoon die steeds mijn hand vasthield (ook al was dat niet eens nodig qua nervositeit) en de arts die precies vertelde wat hij ging doen en wat ik moest doen.

De dag erna zag ik al beter zonder bril dan met!

Het herstel duurde wat langer dan ik vooraf verwacht Had, dit kwam omdat er wat wondvocht in mijn ogen zat dat maar langzaam wegtrok. Uiteindelijk hier ook druppels voor voorgeschreven gekregen. Ook duurde het (veel) langer dan ik Had verwacht voor mijn zicht van dichtbij weer scherp werd, en het Is nu een jaar later nog niet wat het ooit was. Maar zeker wel acceptabel!

Waar ik bang voor was, nog drogere ogen krijgen dan ik al Had, Is niet gebeurd. Wel heb ik iets meer last van lichtverstrooiing in het donker, maar dat Is langzaam aan steeds minder geworden dus misschien zal het nog wel verder verbeteren.

Al met al zou ik het zo weer doen! Mijn zicht Is van -3.50/-4.25 gegaan naar 0/+0.25. Het Is het zeker waard geweest om nu van mijn bril en de bijbehorende ongemakken af te zijn. En bij IVC ben je daarvoor absoluut in goede, kundige en vriendelijke handen.