Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Bedankbriefje aan dr. Versteeg

Door Barbara Vermuyten op 16 april 2008

Beste dokter Versteeg,

Laatst werd ik door uw assistente gebeld om mijn nacontrole te verzetten. Het gaat zo goed en ik zie zo veel zelfs in het donker (er gaat een verborgen wereld voor mij open). Dat er is afgesproken dat ik gewoon weer bel als er iets is, voor een nieuwe afspraak. Ik wil wel even mijn ervaring aan u mailen. 

Na 20 jaar lopen klooien met bril en lenzen ben ik eindelijk verlost van dit alles. Echt ik zeg tegen iedereen om mij heen naar u toe te gaan dat het zo een verademing is om eindelijk zonder hulpmiddelen te kunnen zien. Geen droge ogen meer op feestjes, geen rode ogen de dag erna en ook gewoon naar het strand als het waait is erg fijn.

Ik ben heel tevreden hoe het uiteindelijk helemaal goed is gekomen met mijn ogen en zeg dit had ik eerder moeten doen. Ook u en uw personeel verdienen alle een pluim, want van begin tot eind was alle hulp en zorg en controle goed geregeld. 

Bedankt voor dit alles en groetjes 
Barbara Vermuyten