Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Bedankt International Vision Centers

Door Siep op 17 mei 2009

In december 2008 heb ik mijn ogen laten laseren bij International Vision Centers.

Ik heb diverse informatieavonden bezocht en mij goed ingelezen op internet maar de informatieavond bij International Vision Centers stak er toch met kop en schouder bovenuit. Echt op alles wist men een antwoord en men gaf ook een realistisch beeld van hetgeen je van een ooglaserbehandeling mag verwachten.

Ik heb gekozen voor de FemtoSecond Lasik methode, daar in Amerika bij de Nasa en in het leger alleen nog wordt behandeld middels deze methode. Dit zegt toch iets over de kwaliteit van de behandeling, die ook nog eens is goedgekeurd door de FDA.

Waarom zou je kiezen voor een behandeling waarvan je vele dagen pijn hebt, kans op lidtekenweefsel, grotere kans op een herbehandeling als het ook met FemtoSecond Lasik kan ?
Bij deze methode wordt alles middels laser gedaan en het fijne is dat je tot maximaal vier uur na de behandeling last hebt van een branderig, zanderig gevoel, geen eens pijn.

Drie uur na de behandeling zag ik al scherp iets wat de volgende dag ook bleek bij de controle, ruim 100% !!!

Super tevreden ben ik. Het is het geld meer dan waard.
Als je bedenkt wat je kwijt bent aan bril en lenzen, vloeistof etc. dan verdient het zich zo terug. Helemaal nu ze een aanbieding hebben van € 1999,- voor twee ogen. Ik heb er meer voor moeten betalen maar bij mij betaalde de belastingdienst nog mee iets wat nu niet meer het geval is.
Maar ondanks dat ben ik super tevreden en kan ik iedereen International Vision Centers aanraden.

Ps. Voor deze prijs hoef je niet meer naar het buitenland, je wilt toch iemand meenemen en het verblijf kost ook het nodige. Ook de nazorg kun je lekker in Nederland doen, dus twijfelaars, ga ervoor.

Een super tevreden Siep!