Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Bedankt voor alles.

Door Thea op 16 januari 2009

Ik ben begin oktober 2008 naar een infoavond geweest van International Vision Centers in Nijmegen.

Voordat ik erheen ging dacht ik: eerst ga ik naar de infoavond, dan weet ik meer en denk erover of ik het zal doen, het zijn toch je ogen. We kregen alles heel goed uitgelegd en als je vragen had kreeg je een duidelijk uitleg erover, vanaf dat moment heb ik meteen gezegd ik doe het want ik wilde graag van de lenzen en de bril af.

Ongeveer 2 weken later kreeg ik een medisch onderzoek en de week erna werd ik al behandeld, je kreeg eerst weer onderzoeken en uitleg van de arts.

De behandeling viel me reuze mee, geen last gehad tijdens de behandeling, na de behandeling heb ik van half 4 tot 7 uur het licht niet kunnen verdragen. We hadden een hotel in de buurt dus ik kon al snel in het hotel lekker liggen en tussendoor gedruppeld worden. Vanaf 7 uur kon ik de ogen weer loshouden en ging het een stuk beter.

"S nachts had ik een speciaal brilletje op zodat je niet in je slaap aan de ogen kwam. De volgende dag zag ik super zonder bril of lenzen. Nu denk ik had ik het maar eerder gedaan.

Als je erover denkt om het te doen ga dan naar een infoavond dan weet je meer.