Behandelformule InterVision Klopt!

Door John op 30 mei 2006
Intervison = Visie !!!!!

Na lang wachten en overdenken en info zoeken en vragen besloten mijn ogen te laten laseren maar nou nog waar. Diverse sites bezocht waar er 1 voor mij uitblinkt door de duidelijke info.
Een mailtje en telefoontje voor een eerste onderzoek bij Intervision gaf me voldoende vertrouwen om Johan de lasering in Turkije voor me te laten organiseren.
Ook omdat de optometrist Johan Bergen de hele cyclus aanwezig en dus begeleid geeft en dermate meerwaarden voor mij en denk ik voor de groep waarmee we naar Turkije waren afgereisd op zondag 14-5-06 want je kunt met vragen en problemen direct bij hem terecht.
Zo ook zijn persoonlijke benadering en interesse geven en dermate meerwaarde die ik in Nederland nog niet heb meegemaakt, dat ik Johan en Intervision bij eenieder niet kan maar moet aanraden.(Wie kun je na een dagbehandeling in Nederland bellen of direct persoonlijk vragen stellen?? Wij konden het in Turkije!!)
Maandag na een seccond opinion werden we gelasert ,de plussers als laatste waarvan ik er een van was, +2.75.
Ook daarbij is  Johan  aanwezig ter ondersteuning van mijn Lasik ods. behandeling en om toelichting te geven van wat er stap voor stap gaande is en dat is toch wel fijn en geeft vertrouwd gevoel temeer omdat het personeel jammerlijk slecht Engels spreken. De hele operatie verliep niet helemaal volgens plan omdat er nogal veel proteïne in mijn ogen zat en dus moest er veel worden schoongemaakt /gespoeld.  Na een lastige middag daarna zijn we `s avonds uit eten gegaan waarbij ik nog wel dragelijk last had .  Het Turkse eten moest wel wennen,niet mijn smaak maar daar kwam ik ook niet voor. Na een goede nachtrust  en een goed ontbijt dinsdagochtend  een na controle en alles was goed al zal de herstelperiode voor mij even langer duren dan een - correctie!  We , mijn jongste zoon en de lasergroep stonden alweer vroeg buiten en zijn lopend naar het hotel terug gegaan en in die tussentijd het een en ander ingekocht , geweldige schone stad Istanbul.
Weg irritante bril , (okay een leesbril maar dat wist ik al voor de behandeling ,(ik kan nu nog de krant lezen zonder) autorijden en werken en alles zonder bril, heerlijk!!!
Johan je formule is er een die klopt en werkt voor vele en dat weet ik zeker en zal Intervision bij eenieder aanraden!!!

Bedankt voor de goede zorg van A tot Z !!
Groeten John
dolfinjohnny@hotmail.com voor zij die vragen of andere reacties hebben.