Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Behandeling in Istanbul neemt vooroordelen weg

Door Corinne Bruinsma op 8 december 2006

Na 22 jaar lenzen dragen en af en toe een bril was ik gewoon lenzen moe! Dus aan de slag met het internet om zoveel mogelijk informatie te vergaren. Ik ben begonnen met het aanvragen van brochures. Wat mij meteen opviel was de snelle levering van inter vision. De volgende dag een keurige brochure in huis. Dit in tegenstelling tot andere bedrijven die alleen enkele kopietjes stuurde. Dit goed doorgelezen en intervision sprak mij zeer aan. Na een week werd ik gebeld door Johan Bergen of ik in aanmerking wilde komen voor een voor onderzoek. Dit wilde ik wel maar veel bedrijven vragen hier geld voor (rond 90 euro) en dit is een hoop geld om te ontdekken of je gelaserd kan worden. Bij inter vision is dit gratis en vrijblijvend. Na een uitgebreid onderzoek kreeg ik te horen dat ik gelaserd kon worden. tja en dan beginnen de twijfels. De prijs is te overzien (1699 euro) maar dat Istanbul hé. Mijn vakantie gaf de doorslag! Ik heb bij het zwembad iedereen die spetterde boos aangekeken! Je kan niet in slaap vallen op je zonnebed of in het vliegtuig.

Na de vakantie gebeld. Ik wil gelaserd worden. Dus 12 november naar Istanbul gevlogen en maandag 13 november de laserbehandeling. Het ziekenhuis ziet er hygiënisch uit. Je begint weer met een vooronderzoek of alles nog het zelfde is als het onderzoek in Nederland. En dan ben je aan de beurt. Je krijgt eerst wat verdovingsdruppels en daarna ga je naar de OK. Wat mij het meeste is bij gebleven is het plaatsen van de oogklem het laseren zelf is alleen maar kijken naar een rood lampje. Wat heel prettig is dat Johan Bergen ook op de OK is en verteld wat er allemaal met je gebeurd. Na 12 minuten ben je klaar en ga je even uitrusten in een relax stoel. Ik heb 2,5 uur pijn gehad maar dit had ik kunnen verhelpen door eerder een Ibruprofen te nemen.

Na een controle of je flapje wat los is gemaakt helemaal okay zit ga je weer terug naar je hotel. En dit is niet te beschrijven. Je zit in het taxi busje en kijk naar een etalage en ziet een jurkje en je kunt zelfs de prijs zien! Je bent dan opslag de pijn vergeten.

De volgende dag op controle en ik kan alles goed zien met links en rechts is nog -0,50. en dit na -5. De volgende twee dagen alleen maar genoten van Istanbul.

Na een week weer controle in Amsterdam en rechts is dan zelf al -0.25. Ik ben zo blij dat als ik uit bed kom dat ik alles meteen kan zien. Ik raad iedereen aan om een vooronderzoek te doen en dan weet je zeker of je gelaserd kan worden. Het is het meer dan waard. Alle vooroordelen die er zijn over Istanbul of ooglaseren die kan ik wegnemen. Maar dan wel met Inter vision in het UHG ziekenhuis.

Voor mij is er een wereld open gegaan.