Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Behandeling Istanbul goed bevallen

Door Brigitte van der Woude op 24 november 2006

Na "n lange periode van twijfel,zal ik wel,zal ik niet?,heb ik op 13 nov.jl mijn ogen laten laseren in Istanbul!, waarom daar zul je denken, nou daar kan ik kort over zijn: ik las in de krant een artikel van iemand die daar behandeld was en dat verhaal sprak mij zeer aan!.

Ik heb informatie opgevraagd,en nadat Johan Bergen van Inter-Vision mij al vrij snel daarna opbelde ben ik samen met een inmiddels ook enthousiast geworden collega naar Amsterdam afgereisd.

Na de nodige testen en beide "lasergoedgekeurd", stapten wij op zondag 12 nov., ietwat nerveus in het vliegtuig naar het mooie Istanbul!.

Daar aangekomen in het keurige hotel kwam de behandeling wel akelig dichtbij,maar we waren er klaar voor!.

Maandagochtend meteen naar de mooie kliniek waar we keurig ontvangen werden door het vriendelijke personeel.

Na de nodige testen naar de ok, waar de behandeling plaatsvond. Die was trouwens geheel pijnloos,maar nadat de verdoving was uitgewerkt begon het toch wel wat te branden en de tranen begonnen te stromen. Dit duurde echter niet echt lang. Wat overbleef was een schrijnend gevoel, wat bij mij de volgende dag helemaal weg was. Maar dat is bij iedereen anders!

Mijn ervaringen zijn dus heel positief! Mede door de goede begeleiding van Johan die je ook op de ok bijstaat, fantastisch! Ook Istanbul is de moeite waard,vooral als je dit kan bekijken kan zonder bril of lenzen!!!.

Dus neem de stap,en laat je ogen laseren,er gaat een wereld voor je open!!!!. Mijn ervaringen met Inter-Vision zijn prima.