Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Behandeling met Lasik, Wavefront en Intralase

Door Anouk van den Brink op 25 oktober 2008

Geweldig, ik ben zo blij!

23 oktober ben ik behandeld. Ik zag er enorm tegenop, maar het is erg meegevallen. Om 15.00 uur was ik aan de beurt. De behandeling doet geen pijn, alleen lukte het bij mij niet goed om de oogspreiders in te krijgen en op een gegeven moment dacht ik dat het gewoon niet ging, maar na een laatste poging is het gelukkig toch gelukt (mijn ogen liggen schijnbaar erg diep en ik heb kleine oogkassen?!).

Eenmaal naar huis in de auto kon ik geen licht verdragen en heb met mijn jas over mijn hoofd de rit naar huis kunnen verdragen.

Thuis ben ik direct in bed gaan liggen en kon echt de volgende vijf uur mijn ogen niet open krijgen en had ook behoorlijk pijn. Geleidelijk kon ik mijn ogen weer open doen en had direct goed zicht; een wonder. "s Avonds kon ik perfect t.v. kijken en de ondertiteling lezen.

De volgende ochtend moest ik voor controle terug naar Amsterdam en mijn zicht is 100%!

Het is een duur grapje (Euro 3.300,- voor twee ogen!), maar ik ben zo ontzettend blij dat ik mijn ogen heb laten laseren.