Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Behandeling verzorgt door Inter-Vision

Door Ron Swelsen op 22 februari 2005
Mijn naam is Ron Swelsen, ben 23 jaar. Ik ben in Istanbul “Turkije”geweest om mijn ogen te laten laseren onder begeleiding van Johan Bergen (optometrist ) van Inter-Vision. Bij dezen wil ik mijn positieve ervaring beschrijven van mijn ooglaserbehandeling. In het kort zal ik wat schrijven hoe alles is verlopen.

Vooraf aan de reis heb ik een uitgebreid vooronderzoek gekregen bij optometrist Johan Bergen. Tijdens dit vooronderzoek wordt je onderzocht of je geschikt bent om je ogen te laten laseren. Er worden allerlei testen gedaan om zeker te weten of je in aanmerking komt voor een dergelijke ooglaserbehandeling. Het onderzoek duurt ongeveer 60 min.
Ik kwam dus in aanmerking voor deze behandeling en was dolblij dat ik eindelijk van mijn bril en lenzen af zou zijn. Je krijgt dan nog de tijd om erover na te denken of je het wil doen of niet. Ik wist het meteen en hoefde me geen moment te bedenken en zei ja.
Alles werd op tijd in orde gemaakt en geregeld.

Zondag 11 april, ik ben op schiphol aangekomen en daar was Johan al aanwezig om de mensen die een ooglaserbehandeling kregen op te vangen en te begeleiden tijdens de reis en behandeling. Na een goede vlucht zijn we aangekomen op het vliegveld in Istanbul, er was vervoer geregeld naar het hotel door Inter-Vision. In het hotel had je de tijd om je op te frissen. Hierna werd er gezamenlijk in het hotel gedineerd en kreeg je nog uitleg over hoe alles zou gaan verlopen de komende dagen.

Maandag 12 april, ik ben met de hele groep onder begeleiding van Johan met een busje naar de kliniek gegaan waar nog een onderzoek volgde zoals deze ook al gedaan was in Nederland, dit onderzoek wordt gedaan om te kijken of alles nog in orde is en om te controleren of je nog steeds in aanmerking komt voor die laserbehandeling. Het was een zeer mooie kliniek met de nieuwste technische snufjes. De mensen in de kliniek waren heel vriendelijk en zeer bekwaam. Tussendoor kreeg men een kopje koffie en broodje als gastvrijheid. Na het uitgebreide vooronderzoek in de kliniek bleek dat iedereen behandeld kon worden. Na het onderzoek had iedereen de middag en avond voor zichzelf om wat te gaan ondernemen.

Dinsdag 13 april, de dag dat iedereen weer zou zien zonder bril/lenzen. Om 09.00 ’s morgens waren we aanwezig in de kliniek voor de behandeling. Iedereen kreeg verdovende druppeltjes in de ogen toegediend zodat je niks van de laserbehandeling voelt. En daar was ik eindelijk aan de beurt, het moment waar je naar toegeleefd hebt al die tijd. Je gaat rustig in de stoel liggen en Johan is de hele tijd bij je om je te ondersteunen. Als je vragen hebt je kan het gewoon vragen aan Johan, men kan tijdens de behandeling gewoon communiceren met Johan. Hij is erbij en verteld je precies wat er gebeurt stapje voor stapje zodat je geen zorgen hoeft te maken. Al met al duurt het een zodanig 10 á 15 minuten totdat je weer buiten staat. Het is ongelooflijk maar waar. Meteen na de laserbehandeling kun je het resultaat al zien. De arts die je behandeld is echt een heel goede arts.
Nadat iedereen behandeld was duurde het een uurtje voordat je een nacontrole kreeg, Bij die controle controleerde de arts en Johan of alles goed gegaan is.
Nadat iedereen behandeld en gecontroleerd was zijn we terug naar het hotel gegaan waar men dan lekker kan rusten. Ga lekker liggen. Probeer wat te slapen dat helpt echt! Geef je ogen even de rust.

Woensdag 14 april, voordat we weer terug zouden vliegen naar Nederland ga je nog eenmaal terug naar de kliniek voor een nacontrole. Dit is gewoon ter observatie. Gewoon om te zien of je goed ziet en of alles nog in orde is. Niets om je druk over te maken. Na de controle neem je dan afscheid van de mensen in de kliniek en heb je nog even de tijd om iets te drinken om rond te wandelen alvorens je weer met een busje naar het vliegveld wordt gebracht.

Na een weekje ga je dan nogmaals voor een controle terug. Al deze controles zijn voor je eigen gezondheid duurt slechts 10 minuten.

Ik kan dan ook iedereen aan raden om in samenwerking met Inter-Vision je ogen te laten laseren.
Het was een zeer geslaagde reis en behandeling en door de begeleider Johan hebben we een onvergetelijke tijd meegemaakt.

Ik bedank de medewerkers van Inter-Vision en speciaal Johan die het mogelijk hebben gemaakt dat ik nu weer zonder bril/lenzen door het leven kan.