Behandeling volgens het boekje

Door Leontine Derksen op 19 april 2008
Ik ben aan het adres International Vision Centers gekomen, doordat mij broer en schoonzus hun ogen daar hebben laten laseren. Ze zijn allebei zeer tevreden over het resultaat.
Doordat ik geen lenzen meer kan verdragen heb ik besloten om mijn ogen bij International Vision Centers te laten laseren.

Op 29 februari jl. ben in naar Nijmegen (International Vision Centers) geweest voor de voorcontrole door dhr. Kievitbosch, hij heeft me alles duidelijk uitgelegd en heeft mijn ogen gecontroleerd. Mijn ogen waren geschikt om te laten laseren.

Op 7 maart kon ik al terecht in Den Haag, ik moest er om 10.00 uur zijn. Ze hebben eerst nog wat metingen gedaan en "s middags ben ik gelaserd.

Van het laseren zelf voel je niet veel, de uren erna tranen mijn ogen hevig en ik kon geen licht verdragen, met een zonnebril ging dit redelijk. Na ongeveer 3 a 4 uur na de behandeling werd dit al een stuk minder, en kon ik zonder bril goed zien. De volgende dag had ik dan ook geen last meer van traanogen. (Deze klachten heeft International Vision Centers ook allemaal aangegeven).

Verder zijn de mensen allemaal zeer vriendelijk en behulpzaam.

Op 9 april ben ik op de nacontrole geweest, en bleek dat 1 oog een kwart minder was dan de andere (dit kon ik ook vernemen met het lezen en achter de computer zitten).
Het kan nog wel bijtrekken hebben ze mij gezegd, het heeft zijn tijd nodig om te herstellen, dus we zullen zien en over 5 maanden moet ik weer terug komen voor de controle.