Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ben erg blij dat ik de stap heb durven zetten

Door Nico Martens op 18 augustus 2013
Iets meer dan een week geleden mijn ogen laten laseren bij Lasikcentrum in Boxtel. 9 juli heb ik een Femto Second Intralase behandeling ondergaan.

Met mijn -10.25 en -11.00 was ik bang dat ik niet te behandelen zou zijn, maar mijn hoorvlies was dik genoeg en dus was behandelen geen probleem.

Mede door het kalmerende tabletje was ik op de dag zelf minder gespannen als verwacht, maar de behandeling stelde weinig voor. Ben maximaal 1,5 uur binnen geweest inclusief nog een controle en een goede kop thee na afloop.

Wel erg fijn de persoonlijke behandeling en dat je stap voor stap elke keer met dezelfde oogarts te maken hebt. Geeft een vertrouwd gevoel.

Ben erg blij dat ik de stap heb durven zetten en kan het laseren en zeker Lasikcentrum van harte aanbevelen!