Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Beste investering ooit!

Door Femke Caniels op 28 december 2009

Beste investering ooit!

Net een jaar geleden (09-12-2008) heb ik mijn ogen laten laseren bij International Vision Centers.

Ik had een sterkte van links -2.25 en rechts -2.75 met een cilinder.

Ik was al heel lang aan het twijfelen om mijn ogen te laten laseren, maar toen toch de knoop doorgehakt.
Na 4 jaar bril en 9 jaar lenzen ging ik het dan toch eindelijk doen!

Eerst moest ik voor een vooronderzoek komen, dan gaan ze kijken of je geschikt bent om je ogen te laten laseren (30% wordt afgewezen) en dat heeft dan weer met dikte van je hoornvlies te maken icm andere factoren.
Maar goed, ik was erdoor, ik was geschikt!

"s Morgens op de behandeldag daar aangekomen gaan ze nog enkele check-ups doen om zeker te weten dat alles goed gaat (bij enige twijfel dat er iets mis zal gaan bij/na de operatie wordt je alsnog afgewezen, dus dat is wel heel goed geregeld.. Je krijgt dan ook nog een medisch onderzoek.

Dan heb je even tijd om te lunchen en even het winkelcentrum in te gaan.

s "middags was het dan eindelijk zo ver! De operatie kan gaan beginnen.. Je krijgt eerst een operatiejasje aan, met een mutsje en schoentjes ook moet je dan nog even je oogleden ontsmetten met een doekje...

Dan mag je alvast verder lopen naar het zitje bij de operatiekamer, waar je ogen verdoofd worden dmv oogdruppels.... en dan is het wachten!!!! al is het maar 5/10 minuten, voor mijn gevoel was het langer, alleen maar puur van de zenuwen, maar gelukkig was er een vrouw van IVC bij die mij op mijn gerust stelde.

Dan gaat het echt gebeuren, ik mag naar binnen!!!
Ik mag op de stoel gaan liggen, en je ziet hoe de chirurg een sneetje in je hoornvlies maakt en het omhoogflapt en het schoonmaakt, dan gaat de laser erop, weer schoonmaken en het flapje terug naar beneden. Hetzelfde bij mijn andere oog. Gelukkig voel je helemaaaal niks!!

Binnen no-time sta je weer buiten. Het zicht is nog wel een beetje raar, maar gelukkig mag je even bijkomen in een wat donkere kamer (is wel even lekker) en dan wordt je weer opgehaald.

De nacht daarop moet je wel een brilletje dragen zodat je niet in je ogen gaat wrijven (heel belangrijk).

De controles daaropvolgend waren ook heel goed...
En nu een jaar later, heb ik er super veeeeel plezier van.. ik zou zo nog een keer die operatiestoel induiken als het moest, de behandeling zelf stelt helemaaal niet veel voor (liever dit als naar de tandarts)

Als ik dit had geweten, met zo"n goed resultaat had ik het al jaren eerder laten doen!