Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Bij alles wat je doet heerlijk vrij gevoel

Door Hoekstra op 21 augustus 2009

Twee jaar geleden heb ik het vooronderzoek laten doen. ik durfde niet. Toch bleef het knagen, opmerkelijk genoeg was ik meer bezig met de negatieve kanten dan de positieve. door de opmerking van mijn vrouw:"als het echt zo slecht zou zijn zou het wel verboden worden", heb ik toch de beslissing genomen en ben er toen ook volledig voor gegaan: Vision clinics zwolle/utrecht

Alleen lasek was mogelijk, ik ben prima behandeld.

Na de behandeling kwam ik buiten ik dacht ook al word het niet beter dan dit dan kan ik nog best door het leven, s"nachts lekker geslapen maar de volgende drie dagen pijn precies zo als beschreven ook het herstel, wacht maar rusig die drie maanden af en zelfs daarna is het voor mijn idee nog beter geworden.

Elke dag bij alles wat je doet heerlijk vrij gevoel, alles scherp kunnen zien dat ook de huisarts bij een medische keuring versteld stond. Eigenlijk best jammer dat ik het niet eerder gedaan had.