Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Blij dat de stap is gezet

Door Coby Spies op 18 augustus 2014
Nu een wat uitgebreidere reactie op onze belevenissen, aangeboden door Alma Care!

De reis startte op 7 augustus. In Apeldoorn was het zonnig en gingen wij vol vertrouwen naar Schiphol. We hadden voor onze auto een parkeerplaats gereserveerd dichtbij Schiphol.

De persoon die ons naar het vliegveld bracht kwam uit Turkije en vertelde ons enthousiast hoe mooi (en druk) Istanbul wel niet was, daarnaast kon hij ons vertellen dat hij vaker mensen voor een ooglasering naar het vliegveld richting Turkije had gebracht, elke keer met een goed resultaat! Voor ons allemaal goed nieuws dus.

Tijdens de boarding om 15.15 uur kregen we te horen dat de vlucht vertraging zou gaan oplopen i.v.m. heel veel regen in Istanbul. Uiteindelijk zijn we om 19.00 uur vertrokken en kwamen we om 23.30 uur plaatselijke tijd aan. Daar het andere vliegveld gesloten bleef kwamen alle vluchten voor Istanbul aan op hetzelfde vliegveld. Uit het vliegtuig duurde het nog tenminste twee uur voordat we, met onze koffers, bij de aankomsthal kwamen. Ik was bang dat er geen transport meer voor ons klaar zou staan en dat we dus op eigen gelegenheid naar het hotel moesten zien te komen. Ik geloof dat we nog nooit zo blij waren dat er iemand stond om ons af te halen! De chauffeur was al acht uur op ons aan het wachten, hij dus ook blij!!!

Om goed twee uur waren we dan toch op onze hotelkamer aangekomen. Snel proberen te gaan slapen om om 9.30 uur zo fris mogelijk ons te melden in het ziekenhuis. Daar troffen we meer Alma Care cliƫnten. Het was leuk om daar elkaars belevenissen te horen hoe een ieder de reis had meegemaakt. Wij waren met nog een ander echtpaar de enige die in het naastgelegen hotel onze kamer hadden. de anderen hadden zelf voor een ander hotel gekozen maar hadden daar wel spijt van.

De medewerkers van het ziekenhuis waren allen zonder uitzondering heel lief voor Coby. De procedure is gelopen zoals je het ons schriftelijk hadden laten weten met het verschil dat er na de onderzoeken gelijk werd begonnen met het laseren en niet pas aan het eind van de middag. Dit werd door iedereen als heel plezierig ervaren.

Wat Coby betreft was de ingreep zeker niet pijnloos en ook de eerste uren na de ingreep waren niet fijn, na die paar uren ging de gemoedstoestand met sprongen vooruit (mede wellicht door de maaltijd op de kamer te gebruiken) en met behulp van de slaappil is Coby de nacht heel goed doorgekomen.

De volgende dag was de nacontrole en bleek dat alles goed was verlopen! We zijn daarna de stad ingegaan en hebben kunnen genieten van het mooie en best warme weer. Wandelen in de directe omgeving van het hotel was niet plezierig, de trottoirs zijn een aanslag op je enkels! Ook het verkeer is beslist niet wandel vriendelijk maar ook dat was al bekend door je schriftelijke info. We zijn een keer door een taxichauffeur benadeeld maar verder alleen maar vriendelijke mensen ontmoet!

Ik heb het idee dat Coby elke dag meer ziet. zij is blij dat ze de stap heeft gezet en samen vinden we dat Alma Care alles heeft waargemaakt wat ons op papier is toegezonden.

ook een woord van dank en waardering naar jou toe! De personen die wij op 8 augustus hebben ontmoet zijn allemaal heel tevreden met jouw contacten en inspanningen. Het persoonlijke contact van jou met ons wordt erg gewaardeerd!!

Samenvattend vinden wij dat we blij zijn met wat Alma Care voor ons heeft betekend en zullen we jullie beslist aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
Johan (en Coby) Spies