Blij met PRK Inter-vision

Door Danny op 31 januari 2008
Na veel vergelijken,denken en langsgaan bij diverse bedrijven die ooglasercorrecties uitvoeren ben ik uitgekomen bij Inter-vision.Hij neemt de echt de tijd voor je tijdens zijn vooronderzoek en is erg proffesioneel,dat geeft vertrouwen.

Omdat mijn hoornvlies aan de dunne kant is en ik ook aan vechtsport doe is mij de PRK aangeraden.Dat advies heb ik opgevolgd en ik ben met de groep van 13 Januari 2008 en met Johan bergen zelf naar Istanbul gevlogen.

Bij aankomst stond het busje al klaar bij het vliegveld.We werden naar ons hotel gebracht,de volgende ochtend zijn we naar het ziekenhuis gegaan waar je nog een keer een heel uitgebreid oogonderzoek krijgt voordat ze met de ooglaserbehandeling beginnen.

Ik was als eerste aan de beurt met mijn PRK behandeling.Johan praat je helemaal door de behandeling heen,hij blijft bij je staan en zegt precies wat de Dokter aan het doen is,dat is erg fijn.De eerste 2 dagen na de behandeling waren mn ogen wat pijnlijk en erg gevoelig voor licht,dat wist ik van te voren want dat had Johan me al een aantal keer verteld.Na 4 dagen kon ik alweer redelijk zien,en na 1 week zat al op 100% .

We hebben ook allemaal een etui gehad met o.a. een speciale zonnebril erin die helemaal rondom je ogen afsluit.Daar heb ik echt veel aan gehad de eerste dagen,dat ivm de gevoeligheid voor licht,heel handig.

Het hotel ****was mooi en netjes en elke ochtend lekker ontbijt.en het uiteten in die turkse restaurantjes was erg lekker,we zijn met zn allen naar de bazaar en moskee geweest,t was gezellig,sommige vonden t zelfs een soort van kleine vakantie.
Dit is natuurlijk allemaal bijzaak,het gaat tenslotte om de behandeling en die is gewoon goed.
Alles bij elkaar is het een onvergetelijke ervaring en ik ben blij dat ik het bij inter-vision heb laten doen.

Groeten Danny