Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Blijf van je ogen af als er niets mis mee is!

Door Pieter Hoeberichts op 29 mei 2004

Auteur: Pieter Hoeberichts

Met belangstelling bekijk ik jullie website. Als ik merk hoeveel mensen gebruik willen maken van laserbehandelingen maak ik me zorgen, zeker als ik lees welke bijverschijnselen erbij komen kijken.
 
Door een geheel andere oorzaak weet ik hoe het is om met beschadigde ogen te moeten leven. Zie de link bij ondertekening.
 
Ik heb droge ogen, glaucoom, ingroeiende wimpers, en een grote gevoeligheid voor oogontstekingen. Ik kan geen rook, chemicalien, stof aan mijn ogen hebben. Ze voelen ongeveer aan alsof ik de hele dag uien sta te pellen, alleen de tranen ontbreken (droge ogen, je weet wel)
 
Ik besef verder dat de meeste laserbehandelingen worden uitgevoerd om (wat mij betreft wat triviale), cosmetische redenen.
 
Mijn advies: blijf van je ogen af als er niks mis mee is, ga naar de oogarts als er iets misgaat, en laat alleen doen wat echt noodzakelijk is.