Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Cadeau

Door E de Valk Janssen op 30 januari 2008

Ja voor mij is het nog steeds een cadeautje.Ik heb mijn ogen laten laseren in Amstelveen bij Dr.Versteeg.

Na ruim 30 jaar lenzen te hebben gedragen was voor mij de beslissing niet zo moeilijk. Het was alleen eerst het geld bij elkaar te krijgen en daarna was het voor mij duidelijk dat ik dit wilde ondergaan. Slechter kon het voor mijn gevoel toch niet worden. Ik had min 6-7. Ik heb direct beide ogen laten laseren. Je voelt je erg onwennig en vreemd zo zonder lenzen.

Wel was niet direct het gewenste resultaat, dus na een half jaar ging ik voor de tweede keer. Het was spannend, maar ik had alle vertrouwen in Dr. Versteeg. Het was geweldig, een wereld gaat voor me open. Ik kan zien, heel duidelijk, scherp, en dat zonder hulpmiddelen. Nu na ruim een jaar gaat het nog steeds prima. Nog iedere dag vind ik het een cadeautje en geniet ik er van dat ik zonder lenzen zo goed kan zien.