Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Dankzij Inter-Vision keek ik mijzelf weer recht aan in de spiegel!

Door Mevr. Elly Nierop op 20 augustus 2008
Geachte Lezers,

Zondag 10 augustus zijn wij (een groep van 22) met Johan naar Istanbul gevlogen. De volgende dag zijn er 15 mensen gelaserd.

Waaronder ik, de behandeling is goed uitgelegd en iedereen wist wat er zou gaan gebeuren. De vooronderzoeken in het ziekenhuis gingen ook goed en daarna was het wachten op de lijst van de volgorde. Ik ben als 3de gelaserd.

Ik heb voor Inter-Vision gekozen vanwege een vriendin die net als ik al lang over het laseren nadacht, zij gaf mij de brochure en het internetadres. Zij gaat overigens volgende maand.

Ik heb vrij moeilijke ogen onder andere door de beide cilinders (a-stigmatisme.) Vooral mijn linkeroog draaide nog veel weg ondanks de corrigerende cilinder in mijn brilglazen. En ik heb ook een redelijke - sterkte (bijziend.)

Dus ik hoopte dat dat ook met laseren aangepakt zou kunnen worden. Via de site een vooronderzoek aangevraagd en een week daarop met kloppend hart naar Amsterdam gegaan, want ja je weet maar nooit.
Na ongeveer een half uur zei Johan dat het mogelijk was om mijn ogen te laseren en ook zelfs de cilinders te behandelen. Dit zette mij aan om de stap te nemen en ik heb meteen besloten om in augustus naar Istanbul te gaan.

Ik vind dat Johan mij tijdens de behandeling goed begeleid heeft. Vooral omdat ik een groot medisch verleden heb, daar heeft hij mij zeker in gesteund.

Ik ben zeer tevreden met het resultaat! De volgende morgen keek ik in de spiegel en ik keek mijzelf recht aan! Zonder te focussen of extra erop te letten, terwijl ik normaal gesproken altijd mijn linkeroog extra moest focussen omdat hij anders zo weer wegdraaide.