Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Dat had ik eerder moeten doen!!

Door Linda Stigter- Lagerweij op 1 december 2009

Ik heb mijn beide ogen laten laseren in Okt. jl. in Eindhoven (optical express).

Ik had aan beide ogen -5.75 en cilinder. Vanaf mijn 14-e jaar een bril gehad, tussen door ook wel 10 jaar lenzen gehad, en de laatste tijd weer een bril gedragen.

Ik werd na vooronderzoek geschikt bevonden en ben door dr. Ververs geholpen. Lasik Wavefront Intralease. Superspannend vond ik het!

De behandeling was een klein beetje vervelend, maar toen ik mijn ogen opendeed, kon ik al op de klok kijken die in de behandelkamer hing! Van opluchting kwamen er echte tranen (kunsttranen heb ik later nog heel veel moeten druppelen).

Thuis een paar uur op de bank dat was niet zo"n fijn gevoel, maar "savonds ging het al een stuk beter.

De volgende ochtend voor controle naar Eindhoven en het zicht was al 70%!!

De week die volgde heel veel gedruppeld, 3 soorten druppels, je bent er echt heel druk mee, maar da"s alleen de eerste week. Na een week weer controle, het zicht was toen 90% en geen last meer van pijnlijke/jeukerige ogen. Na een maand is het resultaat 120%!!!

GEWELDIG!!! Ik kan het iedereen aanraden!

Als je "s ochtends wakker wordt, kun je de wekker zien! Onder de douche zie je nog eens wat en wat dacht u van zwemmen? Geen getob meer met bril/lenzen.
Echt, het kost wel wat, maar heb het er echt voor over gehad!!!

Pas vroeg iemand die mij een tijdje niet gezien had, of ik soms mijn jongere zus was!!