Dat ik hier 4 jaar over getwijfeld heb

Door Annemarie Ploumen op 1 mei 2014
Eind februari 2014 ben ik bij Vision ooglaseren in Amsterdam behandeld Dr. Jose Ramon Villada, echt een topper in zijn vak! Het is me prima bevallen!

De vooronderzoeken 2 weken ervoor in Eindhoven waren hiervoor de aanleiding, het personeel kwam vriendelijk, kundig en betrouwbaar over. Op de dag van de behandeling wat ik natuurlijk nerveus, maar na binnenkomst werd ik gelijk op mijn gemak gesteld en gingen de voorbereidingen voor de behandeling beginnen, nog een laatste meting en dan schoonmaken van de ogen en verdoven.

Tijdens de behandeling werd me telkens stap voor stap verteld wat er ging gebeuren en werd ik steeds kalmer, en na 20 minuten zat de echt pijnloze ingreep erop. En kon ik gelijk vertellen hoe laat het was! Gelijk werd er natuurlijk gekeken en na het even rusten mocht ik naar huis.

Daar ben ik gelijk begonnen met het druppelschema wat me van tevoren goed uitgelegd was, en het schema krijg je ook mee.

Tijdens de controle de dag erna bleek ik al 100% zicht te hebben en ook tijdens de week en maand controle waren zij en ik heel tevreden met het resultaat.

Nu op naar de 3 maanden controle die ik met vertrouwen tegemoet zie! Dat ik hier 4 jaar over getwijfeld heb is achteraf echt ongelooflijk!