Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

De behandeling is goed gegaan

Door Edwin op 30 augustus 2010

Al jaren was ik geïnteresseerd in een ooglaser behandeling, maar even zo lang heb ik geen serieuze actie ondernomen hiertoe.

Aangezien een familielid bij Eye-Q-Vision een zeer succesvolle laser behandeling heeft ondergaan en omdat ik ook een positief gevoel had ben ik daar behandeld. Eerst een crosslinking behandeling waarop twee maanden een eerste oog behandeld werd (op advies van dokter Versteeg) en een half jaar later het tweede oog.

Het is nu 3/4 jaar geleden dat mijn eerste oog gedaan is en exact volgens de voorspelling van de arts nam het herstel lang in beslag.

Na 4-5 maanden had ik met het gelaserde oog zo"n 80% zicht, dat zit nu op zeker 90%. Het tweede oog wat op moment van schrijven twee maanden geleden behandeld geeft nog wel beduidend minder scherp zicht maar dit gaat ongetwijfeld verder bijtrekken.

Dokter Versteeg is de laatste weken negatief in het nieuws gekomen. Ik ben tevreden over de arts en kliniek. Natuurlijk, de behandeling is goed gegaan en het resultaat is er ook naar. De schuldvraag vind ik ook erg snel bij de arts gelegd zonder dat er meer bekend is. Mijn vertrouwen in hem is niet minder geworden. Dat neemt niet weg dat er wel verbeterpunten zijn naar mening.