Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

De behandeling verliep bij mij precies zoals van tevoren was verteld

Door Paul Brand op 18 november 2014
Mijn Femto Second Lasik behandeling bij International Vision Centers Nijmegen is perfect verlopen. Het is voor mij al een jaar geleden en heb nu een gezichtsvermogen van 150%. Een zalig gevoel om dit gezichtsvermogen te hebben.

Geen bril of lenzen, maar met het blote oog heb ik dit geweldige zicht. Dit resultaat in combinatie met de behandeling, raad ik ooglaseren aan iedereen aan.

De behandeling verliep bij mij precies zoals van tevoren was verteld. Nagenoeg een pijnvrije behandeling en na de behandeling maximaal vier uur een branderig gevoel in de ogen. Wat mij was voorspelt, kwam ook uit. De behandeling doet ook geen pijn, maar het gevoel is raar omdat er normaal nooit iets op je oog gebeurd. De periode van het branderige gevoel was ook inderdaad vier uur; misschien iets korter, maar daarna heb ik heerlijk tv kunnen kijken.

Kortom, een ooglaserbehandeling kan ik iedereen aanraden. Ga dan ook naar International Vision Centers: een geweldige behandeling en nazorg voor een mooie prijs.