Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

De behandeling viel me ontzettend mee

Door Terry Wilbrink op 5 december 2013

Yes, mijn ooglasertraject is gisteren afgerond en super verlopen.

Na een aantal jaren wikken en wegen heb ik in 2012 de knoop doorgehakt en ben me gaan oriƫnteren in het ooglaseren. Al zoekende kwam ik uit bij International Vision Centers in Nijmegen.

Ik heb me eerst aangemeld voor een informatieavond en aan het eind daarvan kon je een quickscan laten doen of je geschikt zou zijn voor een laserbehandeling. Op die avond werd alles heel rustig en duidelijk uitgelegd. Ook werd er op alle vragen een duidelijk antwoord gegeven.

Toen ik eenmaal mijn werkrooster had heb ik een afspraak gemaakt voor een vooronderzoek en de dag erna zou ik gelaserd worden. Ik kon niet wachten, het leek me heerlijk om zonder bril weer duidelijk te kunnen zien.

De behandeling zelf gebeurde in Amsterdam door de arts Otto Wolter en de begeleiding was er super, je werd soms letterlijk bij de hand genomen en alles werd stap voor stap uitgelegd en met je doorgenomen.

In groepjes van 3 personen werd je meegenomen naar een andere ruimte waar je ogen verdoofd werden met druppels. Om de beurt ging je naar binnen en ging het vlot door. Steeds stond er iemand naast je om je bij te staan en uit te leggen wat er ging gebeuren.

Al met al viel de behandeling me ontzettend mee en waren alleen de 4 uur erna, net zoals Richard en Coby verteld hadden, even vervelend. Mijn ogen brandden erg en ik kon ze niet openhouden. Na die 4 uur was dat ook ineens over en zag ik echt goed.

De volgende dag terug voor controle en kreeg ik een gel mee i.v.m. een "krasje" op mijn oog waar ik zelf niets van merkte. Na een weekje "gellen" was het krasje weg en ging alles prima.

Ik heb nog een aantal weken extra geknuppeld omdat ik (altijd al) droge ogen had. Na 1 maand, 6 maanden en een jaar moet je terug voor controle en dan ben je "uitbehandeld"zoals Richard het noemde.

Al met al een geweldige ervaring, zeker ook vanwege de perfecte begeleiding door International Vision Centers.
Super bedankt.