Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

De behandeling zelf was voorbij voordat ik er bewust van was

Door Bram Rongen op 10 mei 2011
Afgelopen april heb ik mijn ogen laten laseren bij International Vision Centers in Amsterdam. Ik ben bij IVC terecht gekomen via goede ervaringen van familie. Ondertussen de maand controle erop zitten en perfect zicht! Zelfs iets meer als 100% met beide ogen! Hier spreekt een tevreden klant.

International Vision Centers gaf mij een persoonlijke uitleg en voorlichting over de behandeling. Ik had een aantal vragen over allergie├źn en dergelijke maar deze konden zij allemaal beantwoorden en waren allemaal geen probleem voor de behandeling.

De behandeling zelf was voorbij voordat ik er bewust van was. Als je eenmaal naar binnen wordt geroepen sta je een 30 minuten daarna weer in de hal en kun je in eens zien, raar maar zo"n fijn gevoel! Ook fijn vond ik de persoonlijke begeleiding. Er was iemand om je gerust te stellen en te vertellen wat er precies aan het gebeuren was. De eerste uren na de behandeling, ongeveer een uur of 3 a 4 even op bed gelegen in een donkere kamer. En "s avonds tegen een uur of 8 gewoon met de hond kunnen wandelen buiten!

De nazorg is ook goed. Ik had een ochtend, een week of 3 na de behandeling, het idee dat ik minder zag (misschien in mijn slaap op het oog gelegen) en kon zelfs in het weekend om 8uur "s morgens IVC bereiken om mijn vraag te stellen en mij gerust te stellen. (Een uur later was het zicht weer hersteld)!

Hier spreekt een tevreden klant die het zo weer opnieuw zou doen en het een ieder kan aanraden. Elke ochtend de wekker zien als ik wakker wordt, wat is dat toch fijn!!!


Bram Rongen
Laeren op 6 april 2011
Femtosecond lasik
International Vision Centers