Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

De dag dat ik mijn bril ritueel kon verbranden na 22 jaar

Door De Graaf op 27 december 2012

Na lang twijfelen was het op 7 november dan zover, de dag dat ik mijn bril ritueel kon verbranden na 22 jaar!

Voor de ingreep een intake gehad, waarbij je super goed uitleg kreeg over de hele ingreep. Een aantal dagen later de medische check, waarbij je op een ontspannen manier geholpen wordt en al je vragen beantwoord worden. Er wordt tijd voor je gemaakt wat ik nogal belangrijk vindt bij een operatie aan je ogen!

Op de dag zelf hetzelfde verhaal. De sfeer is ontspannen in de kliniek in Amsterdam en alles wordt nogmaals nagekeken door de oogarts zelf! Erg aardige artsen ook. De ingreep zelf is me erg meegevallen. Het enige wat ik als vervelend heb ervaren, is het ringetje wat ze op je oogbol plaatsen om zo het flapje van je hoornvlies te maken. De ingreep zelf is verder heel goed te doen. Je ogen zijn verdoofd, voordat je het weet sta je weer buiten.

De 3 uren erna heb ik alleen erg tranende ogen gehad wat inherent is aan de ingreep! Ik heb, wat een uitzondering schijnt te zijn, geen enkele pijn ervaren.

Nu ben ik een zeer tevreden klant die zonder bril door het leven gaat! Helemaal super!
Alle lof gaat uit naar OOGLASERKLINIEK, INTERNATIONAL VISION CENTERS!
Super aardig personeel en uitstekende ervaren oogartsen!