Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

De herbehandeling was voorbij in een vloek en een zucht

Door Lisette Bosch op 4 mei 2015
Ik heb op 3 april 2014 een lasik behandeling aan mijn rechteroog gehad.

Ik had een afspraak voor het vooronderzoek gemaakt nadat ik bij de voorlichtingsavond in de kliniek in Maasmechelen was geweest. Ik ging met de bedoeling beide ogen te laten laseren. Dr. Nijs heeft me alles heel goed uitgelegd en me ervan overtuigd om alleen het rechteroog te laseren. Dit zou als gevolg hebben dat ik nog jaren zonder leesbril vooruit zou kunnen. Als hij beide ogen lasert het ik gelijk een leesbril nodig. Mijn leeftijd was op dat moment 44 jaar.

Ik heb een tijdje moeten wennen aan mijn "nieuwe" ogen, maar ik ben hem zeer erkentelijk dat hij me dit heeft aangeraden. Ik kan goed ver af zien en ook prima lezen.

In december 2014 kreeg ik het idee dat ik minder goed ver af zag en ik ben in februari 2015 mijn ogen gaan laten opmeten in de kliniek van dr. Nijs. Het gelaserde oog bleek iets terug gelopen te zijn. Ik heb toen gelijk een afspraak kunnen maken voor het bijlaseren en dat is gebeurt op 22 april 2015.

Mijn ervaring was hetzelfde als vorig jaar: heel goede uitleg, vriendelijk personeel en Dr. Nijs stelt je echt op je gemak voor de behandeling. En net als vorig jaar was de behandeling voorbij in een vloek en een zucht. Ik heb helemaal niets gevoeld en ook in de dagen erna geen pijn of droge ogen gehad.

Vandaag, 30 april, heb ik mijn 2e controle gehad bij Dr. Nijs. Hij was heel tevreden. Het "flapje" was al helemaal genezen en mijn zicht is nu 160%. Het gelaserde oog heeft nu sterkte O.

Ik ben dus helemaal tevreden en ga Dr.Nijs zeker bij mijn familie en vrienden aanraden.