Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

De kracht van International Vision Centers is..

Door Monique Vrijhof op 11 mei 2012

De kracht van International Vision Centers is de juistheid van informatievoorziening vooraf en tijdens de behandeling, als ook de manier van geruststellen en prettige relaxte sfeer onder de mensen in de kliniek in Amsterdam.

De behandeling zelf is me 100% meegevallen, en het resultaat is een openbaring. Om 4 uurtjes met een ietwat hinderlijk gevoel in de ogen rond te lopen voor een 100% resultaat en prima zicht kan ik iedereen van harte aanbevelen dus niet twijfelen, gewoon doen want je ben in prima handen bij het professionele team van International Vision Centers!
(Femtolasik behandeling 9 maart jl.)