De persoonlijke aanpak sprak me erg aan

Door Brigit van den Hondel op 1 september 2010

In 2009 ben ik op zoek gegaan naar een ooglaserbehandeling omdat ik van mijn bril en lenzen af wilde. Ik heb meerdere bedrijven aangeschreven en Johan Bergen van Inter-Vision belde me vrijwel direct op voor een kennismakingsgesprek en om te bekijken of mijn ogen in aanmerking zou komen voor laseren. Deze persoonlijke aanpak sprak mij erg aan. Tot op de dag van vandaag heb ik van de andere bedrijven of alleen een folder gehad of niets vernomen.

Tijdens het eerste contact werd uitgebreid de tijd genomen om de procedure uit te leggen en ook via een DVD kon ik zien wat er zou gaan gebeuren.

Doordat ik net mijn eigen bedrijf was gestart kon ik uiteindelijk pas in 2010 tijd vrij maken in mijn agenda om op 15 augustus af te reizen naar Istanbul.

Net als het eerste contact was deze reis goed verzorgd. Ik vond het persoonlijk erg fijn dat Johan er vanaf Schiphol bij was en alles had geregeld. De tickets, het visum, de transfers, het hotel, alles verliep soepel, waardoor ik compleet ontspannen de behandeling in ging de volgende dag.

Ik was als 2e aan de beurt en binnen 20 minuten was ik klaar. Ik kon al meteen scherp zien, waar ik heel erg blij mee was. Ik ben meteen begonnen met paracetamol en heb dus totaal geen pijn gehad. Ook het tranen bleef uit.

De volgende avond gingen we heerlijk eten in een restaurant in de buurt. We zaten op het terras en konden zo over heel Istanbul kijken. De kleuren en scherpte waren mooier dan daarvoor met bril of lenzen.

Nu een paar weken verder hoeft ik niet meer te druppelen, heb ik geen last van droge ogen en moet ik nog steeds elke keer als ik ga slapen om mezelf lachen als ik mijn bril af wil zetten!!!

Mijn ervaring met Johan Bergen van Inter-Vision is supergoed en ik kan deze ingreep en Johan dan ook aan iedereen aanraden! Had ik dit maar veel en veel eerder gedaan, denk ik nu....

Brigit van den Hondel