Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

De prijs is hoog, maar kwaliteit moet betaald worden

Door Steven Verplancke op 14 januari 2015
De behandeling was beangstigend voor mij, vind het maar niks dat ze aan mijn ogen "prutsen". Maar ja, ik moest er door.
Achteraf bekeken totaal onnodig, de behandeling viel op zich heel goed mee.

Het resultaat is goed, ik rij nu met de motor zonder contactlenzen (hetgeen het opzet was). Ik zie goed en ben over het algemeen tevreden van het resultaat.

Mijn leven is verbeterd doordat ik beter kan zien en nu veel meer van mijn omgeving geniet. Wandelen in het bos is prachtig!

Behandeling bij Medifocus door Dr. Van Cleynenbreugel. Heel vriendelijke en correct man. Iemand waar je op kunt bouwen, iemand die ik vertrouw.

Behandeling was Relex Smile, beide ogen simultaan behandeld. De dag zelf wat wazig zicht en geïrriteerde ogen. De 2 dagen nadien nog geïrriteerde ogen, nadien zo goed als geen last meer.
Het druppelen nadien is een ongemak, maar achteraf snel vergeten. Ondertussen verschillende weken verder en totaal geen last, goed zicht, kortom hetgeen ik had gehoopt.

Ik kan het alleen maar aanraden. De prijs is hoog, maar kwaliteit moet betaald worden.

Steven Verplancke
Westerlo