Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Deskundigheid - zorgvuldigheid - vriendelijkheid

Door Heike Haanschoten op 7 maart 2010

Deskundigheid - zorgvuldigheid - vriendelijkheid : met deze woorden wil ik graag de kliniek van Nico Trap en zijn medisch team typeren.

Graag wil ik op deze site mijn ervaring met anderen delen over de behandeling van bijziendheid in de oogkliniek van Nico Trap in Zeist.

Al sinds mijn 9e draag ik een bril. Inmiddels ben ik 46 jaar en heb ik een sterkte van -8 en -9. Kortom, ik ben volledig afhankelijk van een bril.

Op 8 en 15 februari jl. werden respectievelijk in het rechter en linker oog door Nico Trap een lens geïmplanteerd. En met succes !
A dream came true !

Nog even een terugblik ...
Van verschillende zijden hoorde ik lovende woorden over de oogarts Nico Trap, waarop ik besloot om mij aan te melden voor een voorlichtingsavond in september 2009. Tijdens deze bijeenkomst werden alle belangstellenden goed en uitgebreid geïnformeerd over laserbehandelingen en lensimplantaten.

Nog diezelfde avond heb ik een afspraak voor een onderzoek gemaakt.

Opvallend tijdens deze onderzoeken vond ik de deskundigheid en zorgvuldigheid van de testen en metingen. Alles werd zorgvuldig, soms meerdere keren, gecheckt.
Al gauw werd tijdens het onderzoek duidelijk, dat mijn hoornvlies te dun was voor een laserbehandeling. Deze optie verviel dus, maar lensimplantatie bleek volgens Nico Trap wel mogelijk! Ik kon het nauwelijks geloven .. zou ik dan echt op een dag weer goed kunnen zien, zonder bril?!

Nico Trap deed uitgebreid uit de doeken wat een lensimplantatie inhoudt, wat de voordelen zijn en met welke nadelen/risico"s ik eventueel rekening moest houden.
Na de gesprekken was ik helemaal overtuigd! Ik ging mij aanmelden voor lensimplantie.

In februari 2010 werd ik geopereerd.
Natuurlijk was ik op de dagen van de behandeling zenuwachtig, maar ik werd in de kliniek door Nico Trap en de verpleegkundigen zeer goed opgevangen en begeleid. Ook een kalmeringspilletje vooraf deed wonderen (kan ik iedereen aanbevelen).

De behandelingen verliepen bijzonder goed .. en snel! Dokter Trap legde elke stap goed uit en voordat ik het wist was de eerste lens al geïmplanteerd. Tot mijn grote verbazing zag ik nog geen 24 uur later als een adelaar!
Een week later was het tweede oog aan de beurt en ook ditmaal was ik onder de indruk van de deskundigheid en zorgvuldigheid, waarmee Nico Trap en zijn medisch team te werk gaat.

Ik ben diep onder de indruk van Nico Trap. Van mij krijgt hij en zijn team een dikke tien!
Dus schroom niet, meld je aan voor een onderzoek en ervaar zelf de deskundigheid van deze oogarts!

Heike