Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Echt aan te raden

Door Mark Bronkhorst op 20 maart 2013
Samen met mijn vrouw wilde ik de behandeling ondergaan, maar mijn vrouw bleek niet geschikt, te hoge afwijking met een vrij dun hoornvlies.Ik bleek wel geschikt (-6.75 en 0.5 cilinder en -6.25 met 0.75 cilinder) en wilde ook graag behandeld worden.

Op vrijdag 8 februari ben ik behandeld aan mijn ogen in Amsterdam bij International Vision Centers. Omdat het nogal ver weg is voor ons ook een hotel in de buurt geregeld (Holliday Inn is lekker dichtbij).

De behandeling stelde niet veel voor, alleen vond ik de "lichte druk" op het oog bij het maken van het flapje toch heftiger dan verwacht. Maar dat duurt slechts 15 seconden per oog. Dan tien minuten wachten en vervolgens de behandeling, het flapje wordt opgetild, hier voel je niets van maar ziet er wel vreemd uit, even kijken naar het rode lampje en 15 seconden later is het al weer klaar. Dan is het weer even wachten om te kijken of het flapje weer goed zit. En konden we naar het hotel. En zoals belooft kreeg ook ik pijn en een branderig gevoel dat na vier uur weer zo goed als weg was. Toen kon ik redelijk scherp zien, de volgende dag zag ik perfect en kon ik zelf naar huis rijden.
Het is me erg meegevallen, alles wat ze zeggen bij het vooronderzoek klopt als een bus. Ik kreeg er een erg goed gevoel bij, zeer kundig en geen valse beloftes.

Vorige week voor controle geweest en links heb ik nul en rechts -0.25, de regel voor 150 % kan ik met enige moeite lezen. Al met al erg tevreden!