Echt hele sterke service

Door Victor Minnaar op 16 september 2010

Mijn ervaring met het OoglaserCentrum Drechtsteden in Papendrecht is zeer positief.

Wat me gelijk opviel tijdens de intake is absoluut de persoonlijke benadering. (na een jaar wist consulente en tevens gastvrouw Jeannette zelfs mijn naam nog!)
Het is niet niks jezelf te laten laseren, en roept zeker van tevoren vragen op. Tijdens deze intake was er ruim voldoende tijd voor vragen.

Nadat de uitslag positief bleek, is er meteen een afspraak voor behandeling gemaakt.

Voor aanvang van de lasering werden beide ogen verdoofd. In tegenstelling tot wat ik verwacht had, bleek dit niet pijnlijk te zijn.

De behandeling zelf verliep "in mijn ogen" ook heel smooth! Deze wordt uitgevoerd door een aan het Albert Schweitzer Ziekenhuis verbonden oogarts, en de eigenaar van de kliniek, Martin Struik.

Na de behandeling kreeg ik zelfs het mobiele nummer van Martin mee! Echt hele sterke service.

De "pijn-ervaringen" vond ik ook 100% meevallen. Maar dat is uiteraard persoonlijk. Mijn zicht was gedurende het eerste halfjaar duidelijk herstellende, maar na de jaarcontrole, en tevens de laatste reguliere, heb ik zelfs 140% zicht!! Daarnaast had ik ook moeite met dieptezicht, dat is na de behandeling ook helemaal over gegaan. Top!

Mocht je twijfelen over het laseren, ga gewoon een keer langs in Papendrecht, en laat het je overkomen.
Deze kliniek heb ik al meerdere malen aanbevolen bij vrienden en familie. Een aantal daarvan heeft zich ook reeds naar volle tevredenheid laten behandelen.