Een absolute topinvestering

Door Hilde Toonen op 6 december 2008
Via een collega kwam ik bij een informatieavond van International Vision Centers terecht. Tijdens deze avond, die goed, professioneel en ongedwongen was, heb ik alle vragen kunnen stellen die ik wilde en daarnaast een duidelijk beeld gekregen van wat me te wachten stond.

Twee maanden later op (10 november 2008), heb ik besloten mijn ogen daadwerkelijk te laten laseren. De behandeling is geheel volgens planning verlopen. Wel had ik de eerste drie uur daarna veel last van mijn ogen, maar ook dat was voorspeld.
Nu inmiddels een kleine maand na de behandeling, vergeet ik de voorgeschreven druppels in te doen omdat ik er gewoon geen last van heb!

Over de service van International Vision Centers ben ik meer dan alleen tevreden. Zo belde ik toen ik thuis kwam na de behandeling op omdat ik mijn beschermbril (deze krijg je in de kliniek en moet je de eerste nacht op om wrijven in je ogen te voorkomen) verloren was, Coby was bereid meteen naar de kliniek in Nijmegen te rijden zodat wij hem daar op konden halen.

Het enige wat mij rest is te zeggen: Go for it! Ik ben er nl ook meer dan van overtuigd dat indien jij niet voor een ooglaserbehandeling in aanmerking komt, niet doorgelaten wordt.

Deze kliniek krijgt van mij een dikke 9!