Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Een dikke tien

Door lia ben youssef op 7 maart 2010

Eind 2008 zijn door dr. Versteeg van Eye-Q-Vision in Amstelveen mijn beide ogen (niet gelijkertijd) via een lasik behandeling met crosslinking gecorrigeerd met uitstekend resultaat. Mijn leeftijd is 59 jaar.

Resumé:

Kliniek: No-nonsense, eenvoudig, geen overbodige luxe

Dr. Versteeg: ook no-nonsense, uiterst vakkundig, rustig (neemt ondanks volle wachtkamer ruimschoots de tijd voor iedere patiënt) , gedreven, empatisch;

Team kliniek: vakkundig en vriendelijk;

Voorlichting: heel duidelijk en eerlijk, ook op site

Sterkte vóór behandeling: 2.75 en 2.25 met cylinders van resp. -2.50 en -4.00 ("ingewikkeld" volgens dr. Versteeg)
Sterkte na behandeling: 0.5 en 1.25 met nog minimale cylinderafwijking

Zicht na behandeling: beter zicht dan voorheen mét bril; alleen bij kunstlicht leesbril nodig

Pijn: totaal geen pijn gehad na behandeling, heb direct met één gelaserd oog, zonder bril, film op t.v. gekeken; ben 2 dagen na de ingreep weer aan het werk gegaan

Nacontroles: ben gisteren voor de 5e keer op nacontrole geweest; heb grote waardering voor het feit dat dr. Versteeg op zijn vrije zaterdag de gehele dag kosteloos nacontroles uitvoert.

Kosten: bij Eye-Q-Vision is goedkoop zéker geen duurkoop

Van mij krijgen dr. Versteeg en zijn team een dikke 10!!! Ik ben super tevreden!