Een fantastisch goed resultaat met de Smile behandeling

Door S. Bartels op 11 november 2012

Na meer dan 20 jaar een bril of lenzen t e hebben gedragen, werd het steeds meer een opgave om me hierin niet te frustreren. Oppassen in waterrijke omgeving, nergens meer onverwacht kunnen overnachten, extra gerei meenemen, regelmatig geïrriteerde ogen, … Maar vooral tijdens mijn werkuren werd het een last. Als professionele en als vrijwillige brandweerman werk je dikwijls ’s nachts en in een ondankbare of gevaarlijke omgeving en werd aanpassen aan de omstandigheden meer en meer een opdracht.

Via het internet ben ik op zoek gegaan naar alternatieven en steeds weer kwam ik uit bij Dr. Goes en zijn oogcentrum. Hij is dé autoriteit in de BeNeLux op het gebied van ooglasering. Je krijgt er de nieuwste technieken aangeboden en zo heb ik me laten behandelen met de allernieuwste “SMILE”-technologie waardoor de recuperatie nog sneller verloopt dan anders.

De persoonlijke, uiterst vriendelijke en geruststellende begeleiding van Dr. Goes en zijn team hebben de meeste indruk op mij gemaakt. Net zoals het gemak van de operatie zelf; een kwartiertje onder de laser en dat was het.

Van ongemak na de operatie was er bij mij nauwelijks sprake, enkel daglicht was moeilijk te verdragen. De dag erop ’s morgens reed ik zelf al terug met de auto zonder enige hinder en met goed zicht. De eerste dagen na de operatie heb je wel het gevoel dat er een vuiltje in je oog zit, maar ook dit verdwijnt vanzelf.

Als ik er op terugkijk, zou ik het onmiddellijk terug laten doen: nauwelijks hinder en een fantastisch goed resultaat. Ik kan nu me volop geven in de hulpverlening en eindelijk opstaan en slapen zonder enig hulpmiddel nodig te hebben. Dr. Goes en zijn team ben ik er zeer dankbaar voor.