Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Een groot succes

Door Ilse van Bussel op 18 augustus 2013

Hallo Lieve Mensen,

Ben geboren in 1960 dus al 4 jaar een leesbril. Doordat ik niet kon wennen aan vario luxe glazen of hoe het ook genoend word heb ik contact opgenomen met International Vision Centers waar mijn man 7 jaar geleden ook met succes behandeld is.

Zéér enhousiast kan ik vertellen dat een groot succes is. Geen leesbril meer, welke ik op kantoor, de keuken, badkamer, wc kalenderverjaardagen Ha ha! op en af moest zetten.
Gek werd ik er van.

Ik heb gebeld en de afspraken gemaakt en kwam in aanmerking voor FEMTO LASIK met SUPRACOR.

Ben nu 4 weken geleden geholpen en alles na de controle was uitmuntend. Ik zie zelfs meer als verwacht wat voor de behandeling staat.

Uniek dat je op de verpakkingen van een produkt in de supermarkt of medicijn de kleinste teksten kunt lezen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bij mijn man was dit ook al het geval.

De behandeling is zeer relaxt en stelt niets voor, geen pijn bij de lasering en het team stelt je zeer gerust tijdens de behandeling. Het is seconden werk.

Wat even tegenvalt is dat je een tijdje na de behandeling een brandend en tranend gevoel in je ogen krijgt alsof er sambal in je ogen is gekomen.

Na 2 uur tranen heb ik een paracetamol genomen en een kwartier later zat ik vrolijk te eten. Dus zeer succesvol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik had nog wel 4 rondes aangekunt met betrekking tot de eigenlijke laser behandeling.

Ilse