Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Een hele aparte ervaring

Door Mark van Hezik op 19 februari 2014
Ik heb 10 januari 2014 mijn ogen laten laseren bij International Vision Centers (IVC). Ik ben erg tevreden over hoe alles verlopen is.

Bij mijn eerste gesprek heb ik duidelijke informatie gehad wat de mogelijkheden waren en wat de kosten zouden zijn. Een maand later had ik het medisch onderzoek dat voorspoedig ging en weer 5 dagen later werd ik behandeld. Het eerste gesprek en onderzoek waren voor mij in Nijmegen en de behandeling was in Amsterdam.

Op de dag van de behandeling werd nogmaals alles gecontroleerd en werd duidelijk uitgelegd wat er zou gaan gebeuren. De behandeling zelf was niet heel prettig maar gelukkig was het snel achter de rug. Er was goede begeleiding van de medewerkers van IVC tijdens de behandeling. Na de behandeling had ik last van veel tranen en een branderig gevoel. Na 3 uur was dit over en kon ik goed zien, een hele aparte ervaring. Dag erna weer naar Amsterdam en opnieuw werd alles goed gecontroleerd, dit geeft een vertrouwd gevoel.

Inmiddels heb ik weer 2 controles in Nijmegen gehad en zie ik super scherp!

Ik kan International Vision Centers (IVC) zeker aanraden als je je ogen wil laten laseren!