Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Een hele tevreden man

Door Brian Peeters op 12 februari 2016
Wat me nou is overkomen had ik nooit durven dromen. Ik was na 37 jaar mijn bril zat. De laatste paar maanden zat ik elke week wel bij de opticien om mijn brillen opnieuw te laten richten. Ja, dat is niet niks. Met 2 jonge kinderen en vrachtwagenchauffeur van beroep was ik er gewoon klaar mee en heb me eens in verdiept wat er nog meer mogelijk was dan een bril. Ik had een paar collega"s die ook hun ogen hebben laten laseren en die waren er lovend over.

Dus ik heb mijn stoute schoenen aangedaan om informatie op te vragen bij verschillende ooglaserklinieken. Tot ik in contact kwam met Johan Bergen van inter-vision die in overleg met oog arts/oogchirurg Dr. A. N. Ofluoglu in Istanbul het avontuur met mij wou proberen.

Met een sterkte van +6.25-1,25 160 rechts en links een sterkte van +7.00-2,25 10 had ik in Nederland waarschijnlijk nooit geholpen kunnen worden.

Een paar weken later kreeg ik te horen dat het kon EN heb ik zelf besloten om het te laten doen.

Op zondag 22 november 2015 ben ik met nog 10 lotgenoten afgereisd naar Istanbul (Turkije). Eén voordeel is Johan Bergen reist zelf ook mee voor de nodige begeleiding en steun waar nodig is en op maandag 23 november 2015 ben ik in het university hospital in Isanbul met succes behandeld met een Intra-lase zyoptix tissue save behandeling aan beide ogen met als resultaat dat ik "s avonds al zonder bril de menukaart kon lezen. Nog een voordeel, het is een mini vakantie en behandeling in één. Je verblijft in een 5 sterren hotel in Istanbul en na de behandeling ben je vrij om Istanbul in te gaan om dingen zelf te ondernemen.

Op dinsdag 24 november ga je met de hele groep op controle bij de Dr. A.N. Ofluogle (oogarts) om te kijken hoe het gaat en als alles goed gaat mag je de volgende dag weer naar huis. Op zondag 29 november ben ik op controle bij Johan Bergen in Amsterdam geweest. Ja, jullie lezen het goed. Hij doet ook intake en nazorg op zondag.

Ik zou het iedereen aan kunnen raden. Heb je, net als ik had, twijfels over of je geholpen kan worden zou ik gewoon contact met Johan bergen opnemen.

Een hele tevreden man